Twittercensus: Talk of the cloud

Mitt flöde fylls av Twittercensusresultat upp och ner hit och dit. Mellan mina små avhopp från jobb-twitterkontot läser jag förstrött men hinner liksom ändå inte med.
Äsch tänker jag.

Men så blir jag lite nyfiken och kikar närmare på twittermolnet som susar därute mellan ettor och nollor.

Det ser ut så här

Twittercensus 2014_molnetKolla kolla, den där lilla röda ringen – det är jag. Jag ligger och guppar i en grön boll som är så liten att den kanske bara är en krusningar i molnet. Ungefär som upptäckten av vågorna i universum som DN skrev om. Min boll är grön, vilket betyder IT/sociala medier och så är det några gula bollar nära mig av den kulturella sorten, det finns en gamer-gul också men den ligger ute i kanten. Jamen det stämmer väl? Jag twittrar mest om sociala medier eller It-relaterade grejer, fast jag skulle kalla det kommunikation.

Kolla där är jag igen, i det där twittermolnet.

Twittercensus 2014_2014-03-18_19-47-58

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.