Men ååååå, missar såklart #mnday

Jag slår på Tweetdeck på morgonkvisten på jobbet och bara fastnat i #mnday flödet. Känner att nu missar jag något riktigt viktigt! Och det gör jag. Men tack och lov twittrar man flitigt så jag kan hänga med och My Newsdesk lovar klipp från dagen i nästa vecka. Lovely.

Det trista i detta är att min kollega, som får alla utskick från MyNewsdesk, inte tänk att ”någon annan” läs undertecknad, kanske vill gå på detta när jag själv inte kan. Eller att man tänker men oj här finns massa inspiration för att vi ska kunna jobba smartare med vår lobbying digitalt. Det irriterar mig. Men nu släpper vi det och går vidare.

… nu prenumererar jag på My Newsdesks pressmeddelanden, så jag lär inte missa nästa gång och njuter av bra tweets!

2014-10-21 14_04_07-Sofia. på Twitter_ _Likes är ingenting! Viktigast är hur våra nuvarande kanaler

2014-10-21 14_05_06-Pia Olave på Twitter_ _Vem är er målgrupp online_ Skapa värde för användaren som

2014-10-21 14_04_40-mediapilot på Twitter_ _“Utan rätt mål och mätning är det svårt att förbättra” @

2014-10-21 14_06_01-TweetDeck

Länk till presentationen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.