Lösning till problem med Hantera lagring för iCloud

Min telefon ville inte säkerhetskopiera, först sket jag i det, men nu till #webcoast tänkte jag att jag skulle lösa det.

Jag har för det första inte riktigt fattat iCloud då jag använder Dropbox för all backupp, dock säkerhetskopierar telefonen till iCloud och det är ju bra. Mitt problem var att jag inte kunde komma till dialogen ”hantera lagringsutrymme”, fattade ingenting.

Men så hittade jag blogposten nedan och blev nästintill gråtfärdig av lycka. Stängde av det jag gör som tar mest plats BILDER och häpp… ny säkerhetskopierar telefonen fine!

Lösning till problem med Hantera lagring för iCloud | iPhoneGuiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.