Instawalk i Aspudden 28 september

bild_blogg_instawalkVälkommen på en Instawalk* i Aspudden. Fotopromenaden startar utanför biblioteket i Aspudden och du som deltar väljer själv vilken väg du vill gå. Instawalken avslutas på Aspuddens bibliotek, Hägerstensvägen 133, där du kan se några av bilderna som tagits under dagen. På onsdagen den 1 oktober är det vernissage på Aspuddens bibliotek med bilder från Instawalken.

Samling utanför bibblan klockan 10.30.

Hålltider söndagen 28 september

10.30 – Vi träffas utanför Aspuddens bibliotek och deltagarna får en kort intro samt information om vilken hashtagg som ska användas.

ca 12.00 – Återsamlas vi på biblioteket där man kan se en del av bilderna digitalt.

Vernissage Onsdag den 1 oktober
Den 1 oktober klockan 18.00 är det vernissage på Aspuddens bibliotek med bilder från Instawalken den 28 september.

Det här behöver du
Du behöver ha Iphone- eller Android-telefon och fotoappen Instagram. Är du osäker på hur Instagram fungerar finns det folk vid startplatsen som kan hjälpa dig.

Fokus  under vår Instawalk ligger på att hitta oväntade fototillfällen och perspektiv snarare än att själva promenader är lång, så även barnvagnar och morgontrötta kan med fördel komma med!

Insta… vadå?

* Instawalk är en gemensam fotopromenad för Instagrammare. Under promenaden tar deltagarna bilder på fina, roliga och helt vardagliga saker med sina smartphones för att lägga ut dem på fotoappen Instagram. Bilderna läggs upp med en bestämd hashtagg och på så sätt samlas deltagarnas bilder från promenaden i ett gemensamt flöde.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.