Dags att tenta!

2014-05-31 13.25.24 HDR
Sonen på Furillen 31 maj 2014

För att ”spica” upp min vardag valde jag att söka några spridda universitetskurser i ämnet kommunikation denna vår. Det blev foto i Jönköping och sociala medier i Sundsvall. Jag har alltså jobbat 100% och pluggat 50%. Fotokursen har jag tyvärr hamnat lite på efterkälken på men sociala medier (suprise!) har inte varit några problem att följa. Här har det känts sm jag vet mer än de där mossiga veteskapliga böckerna man ska plöja. Egna exempel har varit lätt och jag har fått kvitto på att jag tänker rätt. Jag märker också skillnad på att jag, mitt i livet med all erfarenhet, har massor att ösa ur jämfört med studenterna som är 23.

Så nu är det dags för tenta och de svåraste är att sätta sig ner och ta sig tiden att skriva den, hitta bra exempel och ett angrepps sätt. Vi ska beskriva hur marknadsföring, samhällskommunikation och intern kommunikation förändrats. 1-1 1/2 A4 per fråga. Om jag slapp koppla till kurslitteratur skulle jag redan vara klar men det ska knös in med skohorn…

Tidigare har varit kortare tester som publicerats på en kursblogg, ta det för vad det är.

Nu skulle jag hitta ett företag som jobbade systematiskt med socuala medier för att bygga varumärke och relationer… Så trögt! Tills jag hittade en post om Ving – perfekt. Jag har själv rest med dem och har erfarenhet, att jag inte kom på det själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.