Är stora öron en webbansvarigs bästa tillgång?

I samma sekund som jag tryckt på retweetknappen hör jag cheferna i korridoren prata om artikeln jag precis tryckte iväg på företagets konto. Jag hade en nanosekunds tvekan innan jag tryckte på RT, det ska erkännas. När jag hör samtalet i korridoren tog det bara en nanosekund till att ångra min RT. Vilken tur att man kan ångra sin RT!

I detta fall var mina stora öron en tillgång. Ingen hade briefat mig om vad som var på gång och att ”mellan raderna” veta alla turer kring något är omöjligt. Detta var inte första gången mina öron hjälpte mig i mitt arbete. Senare pratade presansvarig och jag och hon bad om ursäkt för att hon inte briefat mig men jag sa bara – mina öron räddade mig!

2015-03-06 12_39_32-Twitter _ Notiser

 

I övrigt har denna vecka varit hysterisk – ta inte sportlov – jo gör det! Veckan fylldes av fetaste remissvaret som skulle ut, produktionssättning innan min favorit utvecklare slutar, kommentarer till undersökningar, anmälningsformulär till seminarier, samverkansmöte kring informationstjänst, Almedalsplanering, lönesamtal och utbildning i omvärldsanalys.

Men det bästa, jag får gå på Webbdagarna, first time!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.