Äntligen kollat in @aterkoppla

För några veckor sedan var det Geek Girl meetup i Stockholm som jag så klart missade. Men man ska inte vara ledsen för det det. Twitter finns!

Jag följde taggen lite sporadiskt och så fångade @aterkopplas ”talk” mig för tweetsen som kom var bara så intressanta. En sak jag tog till mig var att luncha och fika, det ska man inte göra ensam – man ska passa på att nätverka!

Toppenidé, så klart man ska göra det. Twittrade till talaren @aterkoppla, Ida Hedberg, att jag gärna ville luncha, hon svarade så klart! Men sen insåg jag att hon bor i Malmö, jag bor i Stockholm. Vi fick ta en rainy check på den.

Idag tog jag mig tiden att titta på hennes ”talk” och tog med mig tre saker.
Förutom lunchandet och fikandet:

    • Passion, dela med dig av din passion
    • Röd tråd. Vilka är de ord jag vill associeras till, tänk taggmoln.
    • Frekvens. Nöt på folk är som guldfiskar
    • en sak till GE – och du får tillbaka

Okej det vart ju fyra plus lunchen.

Kolla själva:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.